1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2019 12:25

Μετράει αντίστροφα ο ΟΦΗ για την έναρξη της προετοιμασίας

Στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, που θα βρεί τον ιστορικό σύλλογο της Κρήτης για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Volley League.


Η έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και η οργάνωση της ομάδας, για το ξεκίνημα της χρονιάς, αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο συζήτησης, στη συνάντηση κορυφής μεταξύ του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, του προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και του τιμ μάνατζερ Κυριάκου Μουτάφη, η οποία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8) στο εργοστάσιο του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Την προσεχή Δευτέρα (26/8) έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας της ομάδας (δεν θα γίνει προπόνηση), η οποία και θα γίνει στο News Café Beach ιδιοκτησίας του τίμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη.

Θα γίνει ένα δείπνο γνωριμίας, των ανθρώπων της ομάδας, προς τους παίκτες, για το καλοσώρισμα τους, στο Ηράκλειο, με αφορμή το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Στην συνάντηση αυτή, θα βρεθούν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ, με εξαίρεση τον Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, αναμένεται αργότερα στο Ηράκλειο.

Οι πρώτοι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί, προκειμένου να τακτοποιηθούν στα σπίτια τους, αλλά και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο για τις πρώτες μέρες περιλαμβάνει ιατρικές, αιματολογικές, καρδιολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ από τα οποία θα περάσουν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα, θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αφίξεις των Ελλήνων και των ξένων παικτών που έχουν συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας, θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Στη φωτογραφία εικονίζονται από αριστερά οι Μουτάφης, Ζλατιλίδης, Δανδάλης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ