Εκτυπώστε τη σελίδα
07-08-2019 17:51

Πήρε άδεια και ο Ηρακλής για το νέο πρωτάθλημα της Volley League

Μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Παμβοχαϊκό που αδειοδοτήθηκαν άμεσα από την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ ακολούθησαν χθες η Κηφισιά και ο Φοίνικας και σήμερα ο Ηρακλής Πετοσφαίριση μεγάλωσε την παρέα των ομάδων που πέρασαν το πρώτο μεγάλο τεστ κοπώσεως για να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Απομένουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η ΑΕΚ οι οποίοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου οπότε θα γίνει η πέμτπη κατά σειρά συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ. Ο ΟΦΗ και η Ελπίδα δεν χρειάζεται να περάσουν από την συγκεκριμένη επιτροπή καθώς ακόμα δεν έχουν ΤΑΑ. Στα μέσα Σεπτεμβρίου όλα τα ΤΑΑ θα περάσουν το κατώφλι της ΕΕΑ για την οριστική αδειοδότηση. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Συνεδρίασε για δεύτερη συνεχή ημέρα και τέταρτη συνολικά η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση 7.8.2019 ομόφωνα η Επιτροπή αποφάσισε την αδειοδότηση του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015.

Επίσης κατόπιν αιτημάτων των προέδρων των Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ο οποίος κατέθεσε φάκελο με ελλιπείς διακανονισμούς) και της ΑΕΚ (η οποία δεν κατέθεσε φάκελο), η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να χορηγηθεί στα δυο παραπάνω Τ.Α.Α., ειδική προθεσμία μέχρι την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13.00 στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., οπότε και θα συνέλθει η Επιτροπή σε τελευταία συνεδρίαση για την θερινή περίοδο 2019.

Αμέσως μετά, η Επιτροπή θα συνάψει πόρισμα για τις εργασίες της, το οποίο και θα προωθήσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώπιον της οποίας ακολουθεί αμέσως μετά Αδειοδότηση, για την συμμετοχή των Τ.Α.Α. στην Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.