Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2019 14:41

Δεύτερος Κολομβιανός στον ΟΦΗ

Δεύτερος Κολομβιανός στον ΟΦΗ, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα της Volleyleague, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου διεθνή ακραίου (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina.

Ο Κολομβιανός ακραίος, θα είναι συνολικά ο τέταρτος ξένος του ΟΦΗ και ο δεύτερος παίκτης από την συγκεκριμένη χώρα μετά την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού (2μ04) Kevin Αlexander Karabali .

Στην Κρητική ομάδα έχουν υπογράψει ακόμη ο Μαυροβούνιος Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών) και ο Ουκρανός Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών).O Mina, αγωνίστηκε πέρσι στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα ενώ να σημειωθεί χθες ότι η ομάδα της Κρήτης, ανανέωσε με έξι παίκτες που αποτελουσαν τον βασικό κορμό της ομάδας. Η αναλυτική ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Mina, αναφέρει:

:«Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός ακραίος (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina, αποτελεί τη νέα μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ του.

Ο Κολομβιανός ακραίος, θα είναι ο τέταρτος ξένος του ΟΦΗ (όσους έχει δικαίωμα δηλαδή) και ο δεύτερος διεθνής Κολομβιανός, μετά την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού (2μ04) Kevin Αlexander Karabali , αλλά και των επίσης διεθνών Milos Culafic (ακραίος, 33 ετών, Μαυροβούνιος), Dmitry Storozhilov (πασαδόρος, 33 ετών, Ουκρανός).

O Ivan Andres Hurtado Mina, αγωνίστηκε πέρσι στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα και το «σκάουτινγκ» που έκανε ο ΟΦΗ για αυτόν, έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη περίπτωση παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας. O Ivan Andres Hurtado Mina καρφώνει στα 3μ65 και μπλοκάρει στα 3μ50.

Η μεταγραφή του Ivan andres Hurtado Mina, είναι η 7η για τον ΟΦΗ, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του και ιστορική χρονιά στην Volley League.
Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει ακόμη τους Ελληνες Μιχάλη Σαρικεϊσογλου (ακραίος, 36 ετών), Γιάννη Ρουμελιωτάκη (ακραίος, 30 ετών) Δημήτρη Γκαρά (λίμπερο, 33 ετών).

Ενώ από την περσινή ομάδα στο ρόστερ συνεχίζουν οι Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).»

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.