1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2019 01:41

Επιστροφή Κουβανών στον ΠΑΟΚ

Πιστός στην καλή παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ με τους Κουβανούς (Χιμένες, Σεπεδα), αποφάσισε να φέρει στην Ελλάδα, τρεις παίκτες από την  Κούβα, όπως αποκάλυψε σε άρθρο του το Θεσσαλονικιώτικο σαϊτ, ΙΝPAOΚ για να μπορέσει να επιστρεψει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.Ο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κυπελλούχος Ελλάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τους Κάλβο, Μιράντα και Σαντοβάλ, όλοι τους διεθνείς με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Με τον Κάλβο υπήρξε συμφωνία του Δικεφάλου και παλαιότερα, που όμως δεν ενεργοποιήθηκε λόγω της περιπέτειας των Κουβανών αθλητών στην Φινλανδία.Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και των τριών παικτών που αναμένεται να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

Ο Κάλβο είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.93, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές διακρίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο Μιράντα είναι 27 ετών με ύψος 2.01, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου με καριέρα στην Ιταλία (Μόντσα), στον Παναθηναικό, την Αργεντινή και το Λίβανο.Ο Σαντοβάλ είναι 25 ετών, ύψος 2.05, αγωνίζεται ως κεντρικός με καριέρα στην Κούβα που θα αποπειραθεί για πρώτη φορά να κάνει καριέρα στην ευρώπη.

Πηγή:inpaok.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ