Εκτυπώστε τη σελίδα
27-06-2019 01:18

Σιγουριά στην άμυνα του ΟΦΗ με Δημήτρη Γκαρά

Mια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΟΦΗ, καθώς συμφώνησε με τον πολύπειρο λίμπερο, Δημήτρη Γκαρά.

Ο 33χρονος λίμπερο από την Ορεστιάδα, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, ένα Κύπελλο Ελλάδος, πάλι με τον ΠΑΟΚ, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ έχει πέράσει από ΠΑΟΚ, Αρη, Ορεστιάδα, Σκύδρα, Πάτρα, Φοίνικα Σύρου, Λαμία και Παμβοχαικό.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Δημήτρη Γκαρά, είναι για ένα χρόνο και προκειται για την τέταρτη μεταγραφή για τον ΟΦΗ, μετά τον 33χρονο Μαυροβούνιο ακραίο Milos Culafic, τον 33χρονο πολύπειρο πασαδόρο Dmitry Storozhilov και τον 30χρονο Ηρακλειώτη διεθνή ακραίο Γιάννη Ρουμελιωτάκη, με τον ΟΦΗ να συνεχίζει δυναμικά την μεταγραφική του ενίσχυση, ενόψει της συμμετοχής του, στην Volley League.

Δημήτρης Γκαράς: "Kάνει στοχευμένες κινήσεις ο ΟΦΗ"

O Δημήτρης Γκαράς μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,ανέφερε για την επιλογή του να πεί το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ, ότι «είναι μια νέα δύναμη στην Α1 κατηγορία και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Κάνει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις και πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλή πορεία και μπορεί να στοχεύσει ψηλά. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πολύ καλό όνομα και οικονομική συνέπεια και αυτό οφείλεται στον πρόεδρο της ομάδας, τον Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος κάνει μεγάλες θυσίες για αυτήν.

Την ίδια ώρα, που κάποιες ομάδες της Volley League περιμένουν τις κρατικές επιχορηγήσεις για να ξεκινήσουν, ο ΟΦΗ έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό του.Εχει ένα προπονητή τον οποίο γνωρίζω και έχω ακούσει τα καλύτερα για τη δουλειά του. Επειδή έχω παίξει σε ομάδες με δυναμική και κόσμο και ο ΟΦΗ είναι σίγουρα μέσα σε αυτές, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας.

Να είναι δίπλα μας, να δημιουργήσουν μια καυτή έδρα και να χαρούμε όλοι μαζί μια πολύ πετυχημένη χρονιά. Για μένα τα ασπρόμαυρα, είναι καλός οιωνός, καθώς στον ΠΑΟΚ, κέρδισα τίτλους. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και με τον ΟΦΗ!»

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γκαράς

 Ο Γκαράς γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1985 στην Ορεστιάδα. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

 Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ορεστιάδα το 2004, όπου έπαιξε για δύο σαιζόν. Τις επόμενες δύο περιόδους αγωνίστηκε για την ομάδα της Σκύδρας, ενώ το 2007 πήρε μεταγραφή στην Λαμία όπου έμεινε για δύο χρονιές.

Το 2009 αγωνίστηκε για την ομάδα της Ε.Α. Πατρών, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Λαμία, όπου κατάφερε να φτάσει στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος του 2012, χάνοντας από τον Ηρακλή. Την επόμενη χρονιά μετεγγράφη στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου όπου έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος του 2013, χάνοντας από τον Ολυμπιακό. Το 2013 υπέγραψε στην ομάδα του Άρη, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τον Π.Α.Ο.Κ..

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης συνδίασε το όνομα του με τις επιτυχίες του συλλόγου, κατακτώντας το νταμπλ του 2015 και τα πρωταθλήματα του 2016 και 2017. Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με την ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ το 2018 πήρε μεταγραφή στην Α.Ε.Κ.

  Η  πορεια του

2004–2006 Ορεστιάδα
2006–2007 Σκύδρα
2007–2009 Λαμία
2009–2010 Ε.Α. Πατρών
2010–2012 Λαμία
2012–2013 Φοίνικας Σύρου
2013–2014 Άρης
2014–2017 Π.Α.Ο.Κ.
2017–2018 Παμβοχαϊκός
2018–19 Α.Ε.Κ.

"Τιμή για το Ηράκλειο και την Κρήτη"

Στο Ηράκλειο θα γίνει η φετινή κλήρωση της Volley League με αφορμή την παρουσία του ΟΦΗ, για πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.Την απόφαση αυτή έλαβε η ΕΣΑΠ στην τελευταία της συνεδρίαση, που έγινε παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος και αποδέχθηκε την πρόταση, την οποία και χαρακτήρισε τιμητική.Ετσι ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο, μέσα απ την κλήρωση θα βρεθεί στο προσκήνιο του Ελληνικού βόλει.

Η κλήρωση θα γίνει στα τέλη του Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.«Μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ και το Κρητικό βόλει. Η ΕΣΑΠ ανέθεσε στον ΟΦΗ την κλήρωση της Volley League, η οποία θα γίνει στο Ηράκλειο!» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ."

Σχετικά άρθρα

  • Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης οι αήττητες νεάνιδες του ΟΦΗ
    Back to back πρωταθλήτριες Κρήτης (ΕΣΠΕΚ) αναδείχτηκαν οι νεάνιδες του ΟΦΗ, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο με 14 σερί νίκες και χωρίς απώλεια σετ, ολη τη σεζόν!
  • Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος στο Βαρδινογιάννειο
    Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
  • ΟΦΗ: Δυναμική παρουσία του βόλεϊ στον αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη
    Όλος ο οργανισμός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε στον Αγιασμό των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγινε στο κατάμεστο απο παιδιά, κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
  • Νίκος Προύφας: «Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2»
    «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.
  • Volley League: Οι ξένοι αθλητές που έφυγαν
    Αρκετοί είναι και οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στη Volley League ανδρών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους κατά την διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Άλλοι έχουν μπει στο αεροπλάνο και βρίσκονται ήδη σπίτια τους με το ακουστικό στο χέρι περιμένοντας νέα και άλλοι παραμένουν στη χώρα μας και είναι κλεισμένοι και περιμένουν την... μπόρα να περάσει.