1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2019 00:21

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος κοντά στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού νίκησε τον Ηροδικό 71-51 σε κρίσιμο αγώνα για την άνοδο που έγινε στο προπονητήριο Β του ΟΑΚΑ. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν ο παλαίμαχος παίκτης  του μπάσκετ του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής, ο νεαρός άσος της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του «τριφυλλιού» Άννα Ευαγγελάτου.

Μάλιστα στο τέλος υπήρξε και σχετική αναμνηστική φωτογραφία μαζί με όλους τους αθλητές. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε διπλό τελικό (εντός και εκτός έδρας) το Ηράκλειο και η ομάδα με την καλύτερη διαφορά πόντων θα προαχθεί απευθείας στην Α1. Ο χαμένος θα αγωνιστεί και πάλι σε μπαράζ ανόδου με τον ΠΑΣΚΑ που φέτος αγωνιζόταν στην Α1.

Παναθηναϊκός (Χρόνης): Βακλίνοβ 5, Τσίκουρας 2, Κοντογιάννης 18 (2), Ιβανόφ 16, Χρονοπούλου 10, Τουμαράς, Μαρτσάκης 20 και Σπαθής.

Ηροδικός (Λεχούδης): Μιμικός 14, Χ.Παπαδόπουλος 16, Γκατζή 2, Γ.Λεχουδής, Αραμπόγλου 5, Μπαλόγλου 2, Τσικουρέλης και Γ.Παπαδόπουλος 12.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ