Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2019 22:26

Ο Κυριάκος Μουτάφης αναλαμβάνει team manager στον ΟΦΗ

Ενα πρόσωπο που είναι ταυτισμένο με το βόλεϊ του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του tem manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.


Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Αθλεση και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να αναλάβει τιμ μάνατζερ της νέας ομάδας του ΟΦΗ που θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Volley League. Με μπροστάρη του τμήματος τον Γιάννη Δανδάλη το τμήμα οργανώνεται με αφορμή την ιστορική του άνοδο στην Volley League.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, είπε ο Μουτάφης και συμπλήρωσε: «Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Ολοι ξέρουν ότι το βόλει είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, μέσα απο το πόστο που μου ανατέθηκε", ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην οικογένεια του βόλει στην Κρήτη, για τη σοβαρότητα και το ήθος του. Ο Κυριάκος Μουτάφης είναι εκτός απο άνθρωπος του βόλει και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης».

Στην φωτογραφία ο Κυριάκος Μουτάφης (δεξιά) με τον προπονητή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη.