1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2019 22:47

Ανδρεόπουλος, Πετρέας: «Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν»

Στο καλό σερβίς και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση απέδωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τη νίκη επί της Αυστρίας, ενώ και ο κεντρικός Γιώργος Πετρέας είπε πως η νίκη μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης:

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Το σερβίς και η επίθεση είναι τα δύο όπλα μας»

«Απλό παιχνίδι δεν ήταν, καθώς σε αγώνα εθνικών ομάδων δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Η απόδοσή μας ήταν τέτοια που έφερε αυτό το 3-0. Οι τομείς που είναι το δυνατό μας σημείο λειτούργησαν και μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που μου προσφέρει για δεύτερη χρονιά η Εθνική ομάδα. Σιγά σιγά βρίσκουμε τον δρόμο που πρέπει και χρειάζεται να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να είμαστε πάλι στα μεγάλα σαλόνια. Έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε μία ώθηση για να πάμε πιο ψηλά. Η φιλοσοφία μας είναι να βρούμε τι ταιριάζει στον Έλληνα βολεϊμπολίστα. Το σερβίς και η επίθεση είναι δύο όπλα και πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε. Σε μπλοκ και άμυνα, εκεί τα πράγματα ζορίζονται. Δουλεύουμε πρωί και βράδυ χωρίς ρεπό και όλοι οι αθλητές έχουν μεγάλη διάθεση, θέληση για προπόνηση και μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα. Επειδή εμείς οι παλιότεροι το έχουμε ζήσει, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος».

Γιώργος Πετρέας: «Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο»

«Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, δεν ήταν. Η Αυστρία και αυτή έχει προκριθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχει υψηλού επιπέδου παίκτες. Με τον κόσμο δίπλα μας είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και αφού επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες, τότε θα δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε. Το σερβίς μας βοηθάει πολύ στο παιχνίδι μας και έχουμε αθλητές που μπορούν να κάνουν την ζημιά από αυτό το σημείο».

Ευρωπαϊκό Λιγκ: Ξέσπασμα της Εθνικής ανδρών με Ζουπάνι, Φιλίποφ και πλεονέκτημα με την Αυστρία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ