1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2013 20:29

«Θα βοηθήσει η παρουσία του Ρουμελιώτη»

Μετά τη συνάντηση που είχε με τους παράγοντες της Παναχαϊκής ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε:  «Έμεινα εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Παναχαϊκής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που βλέπω στο τιμόνι του συλλόγου μεγάλα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ όπως ο Νίκος Ρουμελιώτης αλλά και ο Άρης Αγγελόπουλος. Είναι σημαντικό που ο Ρουμελιώτης περνάει και στην διοικητική πλευρά. Έχει πείσμα, θάρρος και αγάπη για αυτό που κάνει και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερε και ως αθλητής.

Θα μας βοηθήσει η εμπειρία του και οι γνώσεις του και εύχομαι στον ίδιο και στους συνεργάτες του να έχουν επιτυχημένη πορεία. Κινούνται στο μοντέλο που θέλουμε για το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ και είμαι σίγουρος πως ξεκινάει μία παραγωγική συνεργασία. Τους καλωσόρισα στην ΕΣΑΠ και σύντομα το ΤΑΑ Παναχαϊκή θα είναι κι επίσημα μέλος της ΕΣΑΠ. Συζητήσαμε νομικά ζητήματα, θέματα οργάνωσης και προϋποθέσεων συμμετοχής της Παναχαϊκής στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Έμεινα ικανοποιημένος από την υποδομή που υπάρχει και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τμήματος να ανταπεξέλθουν στη μεγάλη πρόκληση. Η Παναχαϊκή είναι ένας δημοφιλής σύλλογος που χρειάζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Η ΕΣΑΠ και οι υπηρεσίες της θα σταθούν στο πλευρό της Παναχαϊκής ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα και να οργανωθεί σωστά και νοικοκυρεμένα ώστε ο σύλλογος να έχει επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο ανδρικό βόλεϊ. Η Παναχαϊκή αντιπροσωπεύει την τρίτη μεγάλη πόλη της χώρας και μάλιστα με τεράστια παράδοση στο βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ