1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2019 19:06

Στο Ντουμπάι ο Καλμαζίδης

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ξενιτεύθηκε τα τελευταία χρόνια, έφυγε από τον Ελλάδα και δούλεψε σε Κύπρο και Λίβανο, ενώ επόμενος σταθμός του είναι το Ντουμπάι.

Το γεγονός ότι ο γιός του σπουδάζει στην Κύπρο, τον βοήθησε να πάει στον Λίβανο, αφού η Βυρηττός είναι μισή ώρα με το αεροπλάνο από τη μεγαλόνησο.  Αναδείχθηκε πρωταθλητής  στο Λίβανο, ενώ δέχτηκε και πρόταση από τον ΠΑΟΚ να αναλάβει την ομάδα γυναικών, αν και του χρωστούν ακόμη χρήματα από την τελευταία θητεία του στην ομάδα ανδρών(αντικαταστάθηκε από τον Ελγκέτα).

Νέος σταθμός του η πρωταθλητρια  Ντουμπάι Αλ Αίν, η ομάδα όπου αγωνίσθηκε φέτος ο Χάρι Γκόμεζ, που αποχώρησε.

Ο Καλμαζίδης ψάχνει βαρβάτο διαγώνιο να κάνει τη διαφορά ενδιαφέρθηκε για τον Γκάβιν Σμιτ, αλλά ο Καναδός πήγε στην Κορέα με 400.000 ευρώ.

Κι αφού συμφώνησε προφορικά με την Αλ Αίν, δέχθηκε και πρόταση από νεοφώτιστη ομάδα της Πολωνίας, αλλά για ηθικούς λόγους (είχε δώσει τα χέρια), δεν έσπασε τη συμφωνία για να πάει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ