1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2019 00:17

Ρεσιτάλ Προσαλίκα «απογείωσε» τη μετάδοση της ΕΡΤ και συναντήθηκε πάλι με Φιλίποφ!

Ήταν και θα είναι από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του ελληνικού βόλεϊ και η παρουσία του πάντα δίνει αίγλη στις διοργανώσεις.

Ο λόγος για τον Στέλιο Προσαλίκα ο οποίος μετά από πολλά χρόνια έκανε την εμφάνιση του ως καλέσμένος του συναδέλφου Νίκου Λιώλη στη μετάδοση του τρίτου τελικού στο ΕΡΤ Sports από το «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Προσαλίκας μετά από 20 χρόνια βρέθηκε και πάλι στο ίδιο γήπεδο με τον Γιούρι Φιλίποφ με τον οποίο ταύτισε την καριέρα του καθώς τον είχε αθλητή στα Ναυπηγεία, στον Ιωνικό και στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησαν δύο τίτλους. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και είχαν θερμό χαιρετισμό πριν τον τελικό.

Εντύπωση προκάλεσε και η αντίδραση της παλιάς φρουράς των παικτών του Ολυμπιακού όπως ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο Γιώργος Στεφάνου και ο Ανδρέας Ανδρεάδης που μετά το τέλος του αγώνα έτρεξαν και αγκάλιασαν τον άλλοτε προπονητή τους ως ένδειξε σεβασμού και ευγνωμοσύνης για όσα τους πρόσφερε στις εθνικές ομάδες.

Αλλά και στη μετάδοση ο Προσαλίκας ήταν όπως πάντα απολαυστικός. Θυμήθηκε την παρουσία της Εθνικής ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής, το στάδιο Λούνα Πάρκ του Μπουένος Άιρες, την Σάλτα και χαρακτήρισε εκείνη την Εθνική ομάδα την κορυφαία όλων των εποχών.

Είπε πως ο Ολυμπιακός είχε τυχερός που έχει ένα γυμναστήριο σαν το Μελίνα Μερκούρη αλλά ευχήθηκε στο μέλλον να αγωνίζεται σε ακόμα μεγαλύτερο γήπεδο με καλύτερη «θεατρικότητα».

Αναφέρθηκε στην αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη για το βόλεϊ,αλλά εκθείασε και τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια λέγοντας μάλιστα πως η χρονιά είναι επιτυχημένη για τον Δικέφαλο με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Θαύμασε τα σερβίς του Σμιτ και τις πάσες του Τερβαπόρτι, αναφέρθηκε στις διαφορές των επιθέσεων από το «6» και τις «πάιπ», θυμήθηκε την πρώτη φορά που είχε φέρει ταχύμετρο της αστυνομίας για να μετρήσει την ταχύτητα της μπάλας στο σερβίς και άλλά πολλά.Πραγματικά μας έχει λείψει ο Στέλιος Προσαλίκας από το πάμπωχο επικοινωνιακά ελληνικό βόλεϊ και αξίζουν συγχαρητήρια και στον συνάδελφο Νίκο Λιώλη για την έμπευση του να τον προσκαλέσει.

Και επειδή από δημοσιογράφο προς δημοσιογράφο συνήθως ακούς μόνο κριτικές εμείς από εδώ στο volleynews.gr κλείνοντας τη σεζόν έχουμε μόνο καλά λόγια να γράψουμε για τον Νίκο Λιώλη για τις μεταδόσεις όλη τη σεζόν, όπως και τον εξαιρετικό Γρηγόρη Τάτση που έδωσε χρώμα στο ρεπορτάζ των τελικών.

Πολλά μπορούν να γίνουν καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα κυρίως στις μεταδόσεις αλλά και στην προβολή του υλικού που παρέχει η δυνατότητα του video check.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ