1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2019 22:21

Φιλίποφ: «Καλύτερος πάλι ο Ολυμπιακός, αλλά πιστεύουμε στην ανατροπή»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ αλλά και ο υιος του και πασαδόρος της ομάδας Ντίμα Φιλίποφ παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά υποσχέθηκαν να γυρίσουν την σειρά και πάλι στο «Παλατάκι» σε τέταρτο αγώνα:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, νίκησε δίκαια. Μας πίεσε πολύ στο σερβίς και χάσαμε τη μάχη στις άκρες. Το θέμα είναι πως τα παιδιά πιστεύουν στην ανατροπή. Πιστεύουν πως μπορούν να νικήσουν στην έδρα του Ολυμπιακού για να έρθουμε πάλι εδώ σε τέταρτο αγώνα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ.

«Θα παλέψουμε για να γυρίσουμε πάλι εδώ»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε: «Θεωρώ ότι πάλι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς και τώρα είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου ότι μπορεί να φέρει τη σειρά των τελικών ξανά στη Θεσσαλονίκη. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το πετύχουμε αυτό. Δεν θεωρώ ότι σήμερα κάναμε αβίαστα λάθη. Γνωρίζουμε τι σημαίνει πρωταθλητισμός και ξέρουμε πως είναι να παίζεις για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε πάντα το γήπεδό μας να είναι γεμάτο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει. Απλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε, καθώς δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ