1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2019 17:10

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Ματώσαμε για την 4η θέση, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω»

Πέρασε πολλά, άκουσε πολλά και τον βοήθησαν ελάχιστοι. Ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στο σάιτ της Λίγκας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την 4η θέση αλλά και την πικρία του για τις επικρίσεις που δέχτηκε στις δύσκολες στιγμές.

Για το μέλλον αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχομενα ακόμα και αυτό της αποχώρησης, όμως, εάν μείνει είπε πως θα φτιαχτεί πάλι μία δυνατή ομάδα αλλά και το Ζηρίνειο. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Κηφισιάς και αν η νέα δημοτική αρχή θα στηρίξει την ομάδα κόσμημα για το ελληνικό ανδρικό βόλεϊ:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Δόξα τω Θεό κλείσαμε την σεζόν όπως και πέρυσι μέσα στην 4αδα. Για άλλη μία χρονιά είμαστε μέσα στο φάιναλ-4. Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά. Ημασταν όμως από κοντά όλοι. Φτιάξαμε την ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε εκεί που πονούσε. Ετσι κάναμε έναν εκπληκτικό Β΄γύρο και την ξαναφέραμε μέσα στην 4αδα. Προς τιμήν τους όλες οι ομάδες παραδέχτηκαν πως κάναμε εκπληκτικό Β΄γύρο με πρωταθλητισμό, περάσαμε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και πέσαμε πάνω σε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ που έχει άλλο μπάτζετ και άλλους στόχους».

Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές: «Δυστυχώς ανταπόκριση δε βλέπουμε. Η Κηφισιά που είναι μία τόσο μεγάλη πόλη με τόσο σημαντικούς ανθρώπους θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό. Ματώσαμε πάλι εφέτος και με τις αλλαγές για να φτάσει η Κηφισιά εδώ που έφτασε».

Για το κίνητρο που έχει για να στηρίζει την ομάδα βόλεϊ της Κηφισιάς: «Το κέρδος είναι τα χαμόγελα των παικτών και η συζήτηση όλων των ανθρώπων που αγαπούν το βόλεϊ για την Κηφισιά. Διότι όλο τον Β΄γύρο ήμασταν στο στόμα όλων των φιλάθλων, όλων των παραγόντων και των παικτών. Η Κηφισιά έκανε το “κάτι άλλο” και για μας αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή».

Σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για τη νέα σεζόν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω του χρόνου. Είμαι και εγώ στεναχωρημένος γιατί δεν βοηθήθηκα όσο έπρεπε να βοηθηθώ. Ισα ίσα μου είπαν και πολλά πράγματα που σταμάτησε ο Κώστας Αρσενιάδης και μάλιστα με τη συναίνεση του. Μου καταλογίστηκαν πολλά πράγματα και για την πορεία της ομάδας στον Α΄γύρο. Εγώ ότι κάνω το κάνω γιατί αγαπάω το βόλεϊ. Μπαίνω μέσα και χαίρομαι. Όταν βλέπεις ότι είναι δίπλα σου άνθρωποι που σε βοηθάνε τότε το θέλεις πιο πολύ. Όταν σε πολεμάνε τι να κάνεις; Τέλος πάντων θα τα συζητήσουμε όλα μετά από ένα ή ενάμιση μήνα και αν βρούμε μία διεξοδο θα δούμε εάν θα φτιάξουμε πάλι μία δυνατή ομάδα».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Θα πέσουν τρεις ομάδες. Θα πρέπει να μείνουν 10 ομάδες. Ανέβηκε και ο ΟΦΗ που θα κάνει πολύ καλή ομάδα και το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο».

Για την ανακατασκευή του Ζηρινείου γυμναστηρίου στην Κηφισιά: «Μετά τις εκλογές στο Δήμο Κησιφιάς θα πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση για την ανακατασκευή του Ζηρίνειου. Πρέπει το Ζηρίνειο να φτιαχτεί. Είναι ένα γήπεδο κόσμημα που όμως υστερεί στο ύψος κατά 46 πόντους . Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση. Εχουμε συζητήσει με μηχανικούς. Θα βρεθεί λύση ώστε να παίζει η Κηφισιά εκεί που της αξίζει στη φυσική της έδρα».

 

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Παπαδοπουλος με τον στατιστικολόγο του Ολυμπιακού Γιάννη Γεωργιάδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ