1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2019 20:19

Τα συγχαρητήρια του Μουνιόθ στον Φοίνικα και οι τελικοί με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ συνεχάρη τον Φοίνικα Σύρου για τη σεζόν που έκανε και αναφέρθηκε στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ.

 «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στο Φοίνικα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε. Μας νίκησαν δύο φορές, έπαιξαν αντίπαλοι μας στον τελικό του Λιγκ Καπ, έφτασαν στο φάιναλ-4 του κυπέλλου και τώρα εδώ, ακόμα και σήμερα πάλεψαν και αυτό είναι πολύ καλό για το Φοίνικα όχι μόνο για τώρα αλλά και για το μέλλον. Το club δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο. Πολλές ομάδες δεν μας βρίσκουν πάντα στην καλύτερη μας φάση και αυτό γιατί έχουμε συνέχεια αγώνες και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε σε άλλο στόχο και διαλέγω πως θα διαχειριστώ τον κάθε αγώνα. Ο Φοίνικας είναι μια τέτοια περίπτωση που δεν μας βρίσκει στην καλή μας φαση και έτσι το εκμεταλλεύτηκαν και σήμερα. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα με σωστές αντιδράσεις στη μεγάλη πίεση. Είμαστε στους τελικούς και από απόψε προετοιμάζεται όλη η ομάδα για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ».

«Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Περιμέναμε πως ο Φοίνικας θα μας δυσκολέψει. Ολη η ομάδα βοήθησε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας μετά το 2-1 σετ. Η ομάδα έδειξε την ποιότητα μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών. Πετύχαμε το στόχο της πρόκρισης. Πάμε να ξεκουραστούμε λίγες ημέρες. Θα μελετήσουμε τον ΠΑΟΚ και βήμα, βήμα θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο, το πρόσωπο που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χρόνια πολλά σε όλους και στις οικογένειες όλων των αθλητών όλων των ομάδων και όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ