1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2019 20:16

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Περήφανος που παίξαμε με αυτόν τον τρόπο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Φοίνικας Σύρου δεν κατάφερε να στείλει την σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό σε 5ο παιχνίδι και ο προπονητής της ομάδας Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Στις περιπτώσεις που είχαμε να παίξουμε με δυνατές ομάδες νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ο Φοίνικας βάζει μια γερή βάση για τον επόμενο χρόνο και για το μέλλον. Σήμερα προσπαθήσαμε αλλά ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες ίσως η καλύτερη κατά τη γνώμη μου εφόσον αγωνιστεί χωρίς προβλήματα. Είμαι πολύ υπερήφανος που παίξαμε εναντίον τους σε αυτό το επίπεδο. Είμαι περήφανος για τη σεζόν που κάναμε αλλά και για τους αθλητές μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κόσμο της Συρου».

«Υπάρχει στεναχώρια»

Ο κεντρικός του Φοίνικα Ρούσβελτ Φίλιο που ήταν από τους κορυφαίους δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά πάντα σκεφτόμαστε το καλύτερο. Μας μένει μία μικρή στεναχώρια που δεν πήραμε τη νίκη. Δείξαμε πως θα μπορούσαμε να πάμε σε πέμπτο αγώνα. Δεν πετύχαμε λίγα πράγματα εφέτος αλλά πάντα ο άνθρωπος σκέφτεται το καλύτερο. Τελειώνουμε εδώ μία υπάροχη χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο του Φοίνικα που μας στήριξε. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκε εφέτος στον Φοίνικα. Ηταν μια μεγάλη και ωραία εμπειρία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ