1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2019 21:24

Οι διαιτητές συμφιλίωσαν ΠΑΟΚ και Ηρακλή πριν τον τελικό!

Μία φωτογραφία συμφιλίωσης έβγαλαν πριν από τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ στην Ιεράπετρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή λίγα λεπτά πριν αναμετρηθούν για την κούπα στον 33ο τελικό.

Η ιδέα ήταν των διεθνών διαιτητών Μιχάλη Θεμελή, Νώντα Γεροθόδωρου που το ζήτησαν από τους αρχηγούς των δύο ομάδων πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση στο γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» της Ιεράπετρας.

Η πρωτοβουλία έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί όλοι πιστεύουν πως θα μπει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής είχε καταγγείλει πως δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από ορισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μάλιστα στον ημιτελικό οι παίκτες του παρουσιάστηκαν με φανέλες που έγραφαν «είμαστε Φέργκιουσον». 

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ειχε καταδικάσει από την πρώτη στιγμή κάθε ρατσιστική έκφραση αλλά είχε υποστηρίξει πως το όλο θέμα εντάσσονταν στο πλαίσιο επικοινωνιακής πολιτικής της διοίκησης του «γηραιού» ενόψει και του φάιναλ-4 του κυπέλλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ