1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2019 23:15

Φόβοι για ζημιά στο πόδι του Αλεξίεφ, ανακάμπει ο Κουμεντάκης

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έχει πιάσει δουλειά προκειμένου να αποθεραπεύσει έγκαιρα τους αθλητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να κάνει σωστές διαγνώσεις προκειμένου να γίνει ο σωστός προγραμματισμός από τον Μουνιόθ.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Τοντόρ Αλεξίεφ ο οποίος εδώ και μέρες κάνει θεραπεία στον αστράγαλο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει νιώσει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί ειδική θεραπεία ώστε να κάνει συντήρηση για τα ματς που απομένουν και κυρίως το ματς τίτλου με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Τα νέα είναι καλύτερα για τον Ραφαήλ Κουμεντάκη ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο γόνατο στο 1ο σετ του δεύτερου ημιτελικού με τον Φοίνικα Σύρου αλλά μετά την σχετική θεραπεία που του συστήθηκε αναμένεται να αγωνιστεί στο φάιναλ-4 στην Ιεράπετρα. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως φάνηκε σε υψηλά επίπεδα η ετοιμότητα του Κώστα Χριστοφιδέλη ο οποίος έκανε ηγετική εμφάνιση στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας με τον Φοίνικα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ