Εκτυπώστε τη σελίδα
15-04-2019 21:17

Νίκος Ζαλμάς: «Χάσαμε ευκαιρία, πρέπει να γνωρίσουμε τη νέα μας έδρα»

Στην απώλεια του τρίτου σετ στάθηκε ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς και αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι που δεν θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο και η ομάδα βρίσκεται τώρα σε αναζήτησ γηπέδου..
«Σήμερα υπήρχε παιχνίδι και ήταν καλό. Χάσαμε μία ευκαιρία. Μικρύναμε τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα τρία παιχνίδια. Ήμασταν καλοί στο σερβίς. Χάσαμε το μυαλό μας στο 3ο σετ και εκεί πήρε ο ΠΑΟΚ το ψυχολογικό προβάδισμα και μας έκανε την ανατροπή. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη υπομονή στο ξεκίνημα του 4ου σετ. Αν πηγαίναμε πιο μακριά θα κουβεντιάζαμε για ένα άλλο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι ή στα παιχνίδια που θα γίνουν στην Αθήνα. Εμένα δεν με πειράζει που τα παιχνίδια θα είναι την επόμενη εβδομάδα. Είμαστε σε δύσκολη θέση γιατί θα πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλο γήπεδο και θα πρέπει να το γνωρίσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, να παίξουμε ακόμη καλύτερα και αν μπορέσουμε να παρατείνουμε τη σειρά».

«Δεν τελειώνει στο 2-0 η σειρά»

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης είπε: «Δε νομίζω πως με το 2-0 τελειώνει η σειρά. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι. Στην πρώτη αναμέτρηση δεν ήμασταν καλοί. Το μέγεθος του γηπέδου μας επηρεάζει, επειδή εμείς παίζουμε στο μικρότερο γήπεδο του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Τα δικά μας λάθη και η παρουσία του Τερζή άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού και αυτό μας αποδιοργάνωσε. Είναι κακό που η σειρά θα είναι μετά το φάιναλ-4 του κυπέλλου ιατί είμαστε ήδη κουρασμένοι και είναι εις βάρος μας οι επιπλέον προπονήσεις. Επίσης, δε ξέρουμε σε ποιο γήπεδο θα παίζουμε, αφού το Ζηρίνειο δεν έχει τις προδιαγραφές για τα ημιτελικά».

«Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Ο Ολλανδός ακραίος της Κηφισιάς Τίμεν Λάανε δήλωσε: «Είμαι αρκετά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Παίξαμε ελεύθερα και χωρίς φόβο από τον πρώτο πόντο. Βάλαμε πίεση στον ΠΑΟΚ και είχαμε τις ευκαιρίες μας για κάτι καλό. Τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο σετ βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και τελικά το χάσαμε. Στο δεύτερο σετ κάναμε καλή δουλειά, όπως και ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο. Η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».