1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2019 21:14

Γιούρι Φιλίποφ: «Τώρα κοιτάμε το κύπελλο»

Για τη νίκη στον δεύτερο ημιτελικό επί της Κηφισιάς μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ, ο οποίος πλέον έχει στο μυαλό του το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Ιεράπετρα.
«Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν έδειξε την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων. Ξέρουμε πως η Κηφισιά έχει δύσκολη ομάδα που εάν της δώσεις ευκαιρία μπορεί να την αρπάξει. Κρατάμε τη νίκη και το 2-0 στη σειρά. Το μυαλό μας είναι πλέον στο κύπελλο. Ήταν καλό για εμάς που είχαμε ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ώστε να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας».

«Έχει αλλάξει το κλίμα»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ξέραμε πως η Κηφισιά θα είναι καλύτερη και θα μας πιέσει κάτι που έκανε από το σερβίς. Κρατάω την αντίδραση που βγάλαμε στο 3ο σετ και τη συγκέντρωση που βρήκαμε για να το κατακτήσουμε. Ήταν σημαντικό για την έκβαση του αγώνα. Δικαιωματικά η Κηφισιά βρίσκεται εδώ και την περιμένουμε ακόμη καλύτερη στα παιχνίδια της Αθήνας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Κοιτάμε τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είναι κοντά. Το κλίμα έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ, η ομάδα είναι πιο ήρεμη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας δώσει την πρόκριση στον τελικό και την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο που είναι και ο στόχος μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ