1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2019 00:07

H δικαίωση του συγκινημένου Δημήτρη Ζλατιλίδη και η επόμενη μέρα του ΟΦΗ

Η άνοδος του ΟΦΗ στη κατηγορία των μεγάλων είναι μία δικαίωση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, ενός αλεξανδρουπολίτη που έγινε κρητικός. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Έλληνα τεχνικό να λυγίζει και στη συνέχεια να πνίγεται στις αγκαλιές των παικτών του και του προπονητικού σταφ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Η πίεση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δώσαμε ο πρόεδρος και εγώ πάρα πολύ από το είναι μας όλα αυτά τα χρόνια και σε αυτή την προσπάθεια. Επιτέλους ήρθε το αποτέλεσμα και η ώρα να χαλαρώσουμε για λίγο. Είχαμε προετοιμαστεί για το πως θα παίξουμε κόντρα στον Κέρκη και είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Τα παιδιά κατάλαβαν τον ρόλο τους και γι'αυτό το παιχνίδι νικήθηκε κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο».

Για τη Volley League: «Προς το παρόν θα χαλαρώσουμε για λίγες ημέρες. Μετά θα ξεκινήσουμε την δημιουργία μίας αξιόλογης ομάδας για τη Volley League. Έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κάνουμε αυτό σε όλα τα επίπεδα. Από το γηπεδικό μέχρι ό,τι χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει τεχνογνωσία στον σύλλογο. Επίσης γνωρίζουμε και το βόλεϊ στον ΟΦΗ που είναι μία κατεξοχήν ποδοσφαιρική ομάδα και σιγά σιγά μας έχουν αγκαλιάσει. Με ηρεμία θα κάνουμε μερικά βήματα μπροστά και σταθερά, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Που αφιερώνει την άνοδο: «Στην οικογένειά μου που τόσα χρόνια είμαι μακριά της και συνεχίζει να με ανέχεται». 

2124910

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ