Εκτυπώστε τη σελίδα
10-04-2019 16:51

ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ στη Sportexpo 2019 με βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και video check

Τις πύλες της το πρωί της Τετάρτης (10/4) άνοιξε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Sportexpo, η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού.

Η 4η Sportexpo θα έχει διάρκεια εως το Σάββατο13/4 και συμμετέχουν περισσότερές από 100 εταιρείες, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες.

Παράλληλα η φετινή έκθεση συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σηματοδοτεί τη συνεργασία Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την από κοινού διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων

Γηπεδο beach volley στο περίπτερο της ΕΟΠΕ

Για άλλη μία χρονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μαζί με την ΕΣΑΠ, δίνουν δυναμικό παρών στη SPORTEXPO με δικά τους περίπτερα. Ένα γήπεδο beach volley και ένα πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο για βόλεϊ και beach volley, βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί το περίπτερο της ΕΟΠΕ και στο οποίο είναι υπεύθυνος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκος Δατσέρης

.Η Sportexpo στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην προβολή του έργου και των προγραμμάτων των αθλητικών ομοσπονδιών και των ενώσεων αθλημάτων και στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενήσει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τουρνουά, επιδείξεις, σεμινάρια κ.α. με στόχο την ανάδειξη και μη διαδεδομένων αθλημάτων, αλλά και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης.

Το περίπτερο της ΕΣΑΠ

Περίπτερο στην Sportexpo, στο κτίριο 17 αριθμός 42 έχει και η ΕΣΑΠ, η οποία συμμετέχει και αυτή ενεργά στην 4η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού. Από το πρωί της Τετάρτης δεκάδες παιδιά από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας, επισκέπτονται το περίπτερο της ΕΣΑΠ και ενημερώνονται για το βόλεϊ, το επαγγελματικό πρωτάθλημα και φωτογραφίζονται με το κύπελλο του πρωταθλητή 2019. περίπτερο της ΕΟΠΕ.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ, Εφη Μπούρα, και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ, Βασίλης Παπαγεωργίου, ξεναγούν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του επαγγελματικού βόλεϊ και τους δίνουν ραντεβού για τους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος.Από τις τεράστιες οθόνες που βρίσκονται στο περίπτερο οι επισκέπτες εχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ωραίες φάσεις από τους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League και του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ υπάρχει ειδική ενότητα και για το video check. 

Το ωράριο της έκθεσης έχει ως εξής: Τετάρτη με Παρασκευή 09:00 με 20:00 και Σάββατο 10:00 με 20:00.Η τελετή έναρξης της Sportexpo θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο περίπτερο 17.

1.jpg8.jpg2.jpg9.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

Σχετικά άρθρα