Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2019 04:40

Προύσαλης, Ορφανός: «Θα πεθάνουμε...»

Μεγάλη ψυχή και φοβερό πάθος έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του Ηρακλή. Εκαναν την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς και πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους. Οσο για τη συνέχεια όλοι στον «γηραιό» είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα...

 

O προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ήμασταν σίγουροι πως ο αγώνας δε θα έχει καμία σχέση με το πρώτο ματς. Ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Δεν θέλαμε να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να περάσει εύκολα από εδώ. Το κρίσιμο σημείο ήταν το 3ο σετ, όπου χάναμε με πέντε πόντους διαφορά και το γυρίσαμε. Στο 4ο σετ ούτε εμείς δεν το περιμέναμε. Η ομάδα παίζει καλό βόλεϊ, ήταν παρένθεση το κακό παιχνίδι που κάναμε στο Παλατάκι. Δεν είχαμε πολύ καιρό να προετοιμαστούμε διότι προερχόμασταν από το ταξίδι στη Σύρο και τον αποκλεισμό μας στο νησί λόγω κακοκαιρίας. Η ομάδα έχει να δείξει ακόμα. Πάμε σε τρίτο αγώνα να τα δώσουμε όλα για όλα. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, δεδομένων και των διαφορετικών στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή, εμείς και ο ΠΑΟΚ».


Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Η νίκη είναι μόνο και μόνο για τον κόσμο. Ξέρουμε τι σημαίνει για αυτούς. Συγχαρητήρια σε όλους. Εχουμε μια ελπίδα την Τρίτη στο Παλατάκι. Θα πεθάνουμε μαχόμενοι, δε θα ξανασυμβεί η εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα, αλλά εμείς θα πάμε για να δώσουμε τη μάχη μας».

Σχετικά άρθρα