Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2019 04:21

Kρεούζης και Μουστακίδη: Τα ρέστα τους την Τετάρτη

Ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 2-0 αλλά την Τετάρτη 10 Απριλίου η Κομοτηνή είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα στην Αλεξανδρούπολη:

 

O προπονητής του Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Εθνικό για την νίκη. Πρέπει να πω πολλά μπράβο στους αθλητές μου για την κατάθεση ψυχής που κάνουν. Από την στιγμή που τράκαρε ο Χριστόφας μας πήρε όλους από κάτω. Τα παιδιά επηρεάστηκαν αλλά παρά τις δυσκολίες προσπάθησαν να παίξουν το ματς στα ίσα. Το πρώτο σετ κρίθηκε για μένα από ένα διαιτητικό λάθος χωρίς φυσικά να υπάρχει πρόθεση. Ο Εθνικός είχε υπεροχή στο κέντρο λόγω του προβλήματος του Φερέλ και της απουσίας του Χριστόφα. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω τραυματισμών. Θα πάμε την Τετάρτη για να κερδίσουμε και να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ. Ο Εθνικός έχει καλούν παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Μπενγκολέα».

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Ξέραμε πως θα είχαμε ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη για να έχουμε πιο εύκολο έργο. Πήραμε δίκαια τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την προσπάθεια που κάνει. Ο Νικολακάκης δουλεύει πολύ. Του λείπει μόνο η εμπειρία. Πιστεύω πως είναι ένας από τους πιο πολύτιμους αθλητές της ομάδας μας μέσα στη χρόνια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στον τρίτο αγώνα για να τελειώσουμε τη σειρά την Τετάρτη στην έδρα μας. Δεν εφησυχάζουμε. Έχουμε προβάδισμα αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα γιατί όπως βλέπετε μία αρνητική συγκυρία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω».