1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2019 20:50

Μουνιόθ και Κουμεντάκης: «Ημασταν διαβασμένοι»

Τα λάθη που έγιναν από τον Ολυμπιακό στο Μελίνα Μερκούρη δεν επαναλήφθηκαν στο Μετς και έτσι δεν έαφησε περιθώρια στην ΑΕΚ.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο olympiacossfp.gr: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, βελτιώσαμε την απόδοση μας σε σχέση με κάποια σημεία του προηγούμενου αγώνα και πήραμε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, τη σκληρή δουλειά».


Ο  πρώτος σκόρερ του αγώνα Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κερδίσαμε μια μαχητική και δύσκολη ομάδα, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Στο σημερινό ματς φανήκαμε πιο διαβασμένοι, παίξαμε πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε σταθερά υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι αντιστάσεις της ΑΕΚ έπεφταν όσο κυλούσε το παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στο 3-0 που μας δίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και συνεχίζουμε την πορεία μας για το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ