1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2019 04:43

Νικάει η «χαιρετάει» ο Παμβοχαϊκός κόντρα στον φουριόζο Φοίνικα

Με την αναμέτρηση κόντρα με τον Φοίνικα έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα ο Παμβοχαϊκός και μάλιστα με επιβλητική νίκη 3-0 και δε σκοπεύει να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο την σεζόν αλλά να δώσει συνέχεια στη Σύρο. (B΄αγώνας Α΄φάσης πλέι οφ 1-8, 6/4, 19.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας)

Με την αναμέτρηση κόντρα με τον Φοίνικα έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα ο Παμβοχαϊκός και μάλιστα με επιβλητική νίκη 3-0 και δε σκοπεύει να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο την σεζόν αλλά να δώσει συνέχεια στη Σύρο. (B΄αγώνας Α΄φάσης πλέι οφ 1-8, 6/4, 19.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας)

Ο Παμβοχαϊκός μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 την Τετάρτη στη Σύρο στον πρώτο αγώνα αλλά οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες στα ποιοτικά σημεία του παιχνιδιού.

Απλά η ομάδα του Βραχατίου δεν είχε αποτελεσματικότητα στην κόντρα επίθεση και έκανε πολλά εύκολα λάθη στα τελειώματα των σετ. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα είναι πανέτοιμη για να ισοφαρίσει την σειρά και να παίξει στην Ερμούπολη τον... τελικό για τα ημιτελικά.

Ο Γκλαντσόουν Τζούνιορ είπε για τον αγώνα: «Μας αδικεί το σκορ του πρώτου αγώνα γιατί δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων. Δεν είχαμε ευστοχία στις φάσεις που έπρεπε αλλά είμαστε εδώ για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θέλουμε να ταξιδέψουμε πάλι στη Σύρο για να παίξουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά. Στην έδρα μας πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Ο Φοίνικας απέδειξε πως έχει μεγάλη ισχύ στην επίθεση και είναι αποφασισμένος να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά που σίγουρα θα είναι μία μεγάλη υπέρβαση και μία τεράστια επιτυχία με δεδομένες τις δυσκολίες που προέκυψαν από την αρχή της σεζόν.

Ο Φινλανδός διαγώνιος του Φοίνικα Σαμούλι Καϊσλασάλο δήλωσε: «Η ομάδα μας έκανε ένα πολυ ωραίο παιχνίδι στον πρώτο αγώνα, μείναμε πίσω στο σκορ αλλά ολοκληρώσαμε τον αγώνα κατακτώντας όλα τα σετ. Είναι ένα νέο παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σκληρά φτάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα. Πιστεύω στην ομάδα μου και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε με την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες 12-7.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Β΄ΑΓΩΝΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2018-19
(η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις 2 νίκες)

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μετς 17.00: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Bαρθαλίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαθανασίου. Γραμματεία: Μπίσικα

Ζηρίνειο 19.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Διαμαντής, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας, 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σπίνας, Τόλιος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
 
Μίκρα 19.30 (ΕΡΤ3): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Π.Α.Ο.Κ. (νίκες: 0-1)
Διαιτητές: Κουτσούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Βανδώρος, Κομισάριος: Βανδώρος, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Καρακούλια. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ