1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2019 21:25

Tριαντάφυλλος Ρεστέμης: «Από το ποδόσφαιρο ο μπαμπάς με έφερε στο βόλεϊ και δεν το μετάνιωσα»

O 17χρονος Τριαντάφυλλος Ρεστέμης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΠΑΑΑ καθώς αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης. Υιος του Λουκά Ρεστέμη που αγωνίζεται πασαδόρος στον Γέρακα μίλησε στο volleynews.gr για τις σπουδές του και το ξεκίνημα στο... ποδόσφαιρο: 

«Πετύχαμε έναν από τους μεγάλους στόχους της σεζόν που είχαμε βάλει μαζί με την διοίκηση. Μας ανοίγεται ο δρόμος για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Δε λέμε μεγάλα λόγια. Πήγαίνουμε βήμα, βήμα αλλά όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Είμαστε μία παρέα παιδιών που δουλεύουμε εδώ και καιρό».

Ο Τριαντάφυλλος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και έχει ύψος 1.85. Είναι μαθητής της Β΄Λυκείου στα εκπαιδευτήρια Δούκα και έχει βάλει στόχο επαγγελματικής καριέρας τα οικονομικά.

«Ξεκίνησα τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο. Ο μπαμπάς μου είναι βολεϊμπολίστας και μου μιλούσε συνέχεια για το βόλεϊ. Ετσι αποφάσισα να ξεκινήσω στον Πανερυθραϊκό και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το βόλεϊ είναι πολύ όμορφο άθλημα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πρωταθλητισμό και να είσαι εντάξει με τις σπουδές σου ωστόσο μπορώ και τα καταφέρνω. Ευχαριστώ όσους με έχουν βοηθήσει, την δοίκηση του Πανερυθραϊκού, τους προπονητές μου και τους γονείς μου». 

Στη φωτογραφία ο Τριαντάφυλλος Ρεστέμης με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΑΑΑ Χρήστο Σύλλα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ