1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2019 18:05

Κώστας Αμοιρίδης: Επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα στην Volley League

Ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ Κώστας Αμοιρίδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την άνοδο του ΠΑΟΚ στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ο Αμοιρίδης συμπαραστέκεται ενεργά στον ΠΑΟΚ με επιπλέον μεγάλη προσφορά σε πολλούς ερασιτεχνικούς συλλόγους όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αττική και είναι άξιος συγχαρητηρίων:

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στην κατηγορία που ανήκει για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα της Volley League. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε όλους πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Φέραμε εις πέρας το στόχο μας για φέτος, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Α1 και είμαστε χαρούμενοι. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω πως θα ζήσουμε χαρές. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σχετικά με το γεγονός ότι πλέον θα βρισκόμαστε στην ελίτ… Έχουμε αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα του γυναικείου βόλεϊ, νιώθουν ότι ερχόμαστε. Θα είμαστε εκεί και… ΠΑΟΚ είσαι!», είπε ο Κώστας Αμοιρίδης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ