1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2019 00:41

Άκης Φλαούνας: «Δείξαμε χαρακτήρα και φιλότιμο»

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας παρά τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συνεχάρη τον Σάκη Ψάρρα για την δουλειά που έχει κάνει στον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον Σάκη Ψάρρα για τη δουλειά που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα πλέι οφ. Ανέλαβα την ομάδα για να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το παραπάνω βήμα με την είσοδό μας στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Ήρθαμε με τρεις τραυματισμούς και χωρίς το βασικό μας διαγώνιο. Δείξαμε χαρακτήρα και φιλότιμο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, απέναντι στην ποιότητα που έχει σαν ομάδα ο ΠΑΟΚ».

Ο λίμπερο της ΑΕΚ Δημήτρης Γκαράς είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Ξεκινήσαμε έχοντας υψηλούς στόχους, τους οποίους δεν καταφέραμε να τους υλοποιήσουμε. Τώρα θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στα Play Off. Θα τα δώσουμε όλα. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα. Έχω ζήσει πολύ ευχάριστες στιγμές εδώ σε αυτό το γήπεδο. Είναι τρομερό συναίσθημα όταν έρχομαι και παίζω να έρχεται ο κόσμος και να με αγκαλιάζει, Είναι ευχαριστο να μην ξεχνάει τις χαρές που τους είχα προσφέρει τα προηγούμενα χρόνια μαζί με τα άλλα παιδιά. Πρέπει κάποια στιγμή πιστεύω να δούμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στον τελικό. Στις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις έδειξε ο Ολυμπιακός είναι λίγο πιο πάνω, βάσει αποτελεσμάτων, αλλά ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε και απέδειξε ότι μπορεί να τον κοντράρει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ