1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2019 23:56

Παντελής Ταρνατόρος: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια με τον συντάκτη της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ»

Στα ποινικά, αστικά και αθλητικά δικαστήρια θα προσφύγει ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ μετά την ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ που βγήκε την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Οπως τονίζει «στη μέρα που έκανε την εμφανιση του το Video Check κάποιοι επιχείρησαν να φέρουν πρακτικές άλλων αθλημάτων στο βόλεϊ» και πως όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε πως δεν έγινε κανένα λάθος. Η ανακοίνωση του Ταρνατόρου:

Ο ΠΑΟΚ κατά ΕΣΑΠ και Ταρνατόρου για ένα «λάθος» που δεν έγινε ποτέ!

Η σημερινή ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μου ως ανθρώπου που ασχολούμαι με το ελληνικό βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και γενικότερα με τον αθλητισμό άνω των 30 ετών.

Έκανα υπομονή σε μια αντίστοιχη συκοφαντική επιστολή του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στο παρελθόν που με έθιγε ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για το καλό του αθλήματος και της ΕΣΑΠ σιώπησα.

Όμως όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν μια κόκκινη γραμμή και σήμερα ο συντάκτης ή οι συντάκτες της επιστολής του ΤΑΑ ΠΑΟΚ την ξεπέρασαν.

Είμαι ανοικτός σε κριτική από ανθρώπους του βόλεϊ στο πλαίσιο της κριτικής που πρέπει να ασκείται στους παράγοντες του αθλήματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει προηγούμενο να τίθενται θέματα προσωπικής αξιοπρέπειας και επαγγελματικής συκοφάντησης.

Δυστυχώς πλέον και στον χώρο του βόλεϊ έχουν παρεισφρήσει παράγοντες που στον βωμό του φανατισμού και συμφερόντων εύκολα θιγούν οικογένειες και συνειδήσεις. Επειδή λοιπόν δεν διαπραγματεύομαι την προσωπικότητα μου και την επαγγελματική αξιοπρέπεια μου, σας δηλώνω πως πλέον θα τα πούμε στα δικαστήρια (αστικά, ποινικά και αθλητικά ) όπου θα κληθείτε να αποδείξετε τις συκοφαντίες σας.

Ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ενημερώσω για όσα είναι γνωστά και στους πλέον αδαείς του αθλήματος: Η διαιτησία ανήκει στην δικαιοδοσία της ΕΟΠΕ.

Το Σώμα της διαιτησίας δεν έχει καμία σχέση με την ΕΣΑΠ. Η ΕΣΑΠ έκανε ότι έπρεπε για να προμηθευτεί εγκαίρως το σύστημα Video Check το οποίο και ήταν διαφωτιστικό για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ως πρόεδρος της αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί όλη η φίλαθλη η Ελλάδα μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη για όλες τις φάσεις. Χωρίς σκιές και παρερμηνείες.

Δεν ασχολούμαι με τα αυτονόητα που είδαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι. Όσον αφορά το θέμα της αθλητικής δικαιοσύνης, επειδή την διαβάλετε σας προκαλώ εφόσον έχετε στοιχεία να τα προσκομίσετε ενώπιον των αθλητικών δικαστικών αρχών που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές, στην Ε.Φ.Ι.Π., στην Ε.Ε.Α. καθώς και στον αθλητικό εισαγγελέα και να αποδείξετε το αληθές των ισχυρισμών σας.

Σήμερα το ελληνικό βόλεϊ έζησε άλλο ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ βγήκε ανακοίνωση. Πιστεύαμε πως αυτό είναι «προνόμιο» άλλων αθλημάτων αλλά κάποιοι στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ θέλουν να υιοθετήσουν τις πρακτικές που αποδεδειγμένα έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε άλλα ομαδικά αθλήματα.

Είμαι βέβαιος πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού βόλεϊ καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Όσον είμαι στην θέση αυτή που μου εμπιστεύθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΣΑΠ τα οποία προσβάλλετε με τις ανακοινώσεις σας, δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα την ΕΣΑΠ και πάνω απ΄ όλα το άθλημα που υπηρετώ.

Παντελής Ταρνατόρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΣΑΠ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ