1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2019 20:38

Γιάννης Ρουμελιωτάκης: «Παίζουμε ελεύθερα και απολαμβάνουμε να παίζουμε βόλεϊ»

Για το βραβείο του MVP αλλά και για τη σεζόν στη Κηφισιά μίλησε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης.
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πριν τον αγώνα είχα πει στον εαυτό ότι έπρεπε να παίξω χωρίς άγχος. Αυτό με βοήθησε να παίξω απελευθερωμένα και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Θέλω να τονίσω ότι συνολικά η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου».

Μιλώντας για τις επιτυχίες της ομάδας στον δεύτερο γύρο τόνισε: « Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση. Οι επιτυχίες ήρθαν και η ψυχολογία όλων μας είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Κάνουμε καλή δουλειά σαν ομάδα, και απολαμβάνουμε το βόλεϊ που παίζουμε. Ας μη ξεχνάμε ότι το βόλεϊ απαιτεί συνεργασία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά στο που αφιερώνει το βραβείο ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή μου τον ανιψιό μου Βασίλη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ