Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2019 19:48

Θάνος Μαρούλης: «Το χαρήκαμε μέσα από την καρδιά μας» (vid)

Ο Θάνος Μαρούλης, μετά το All Star Νέων το 2008 έλαβε μέρος και το 2019 στη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ στη Σύρο και πάλι με προπονητή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο. Ο Έλληνας πασέρ μίλησε στην webtv του volleynews.gr για το All Star Game στη Σύρο και για την προσπάθεια που καταβάλει η Κομοτηνή, έτσι ώστε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.
«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει και πάλι το All Star Game. Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο αντίστοιχο των Νέων το 2008 στην Αμαλιάδα. Η τότε ομάδα που συμμετείχε πάλι με προπονητή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, αυτή την στιγμή στελεχώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της Εθνικής. Συγχαρητήρια στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον ΠΑΣΑΠ, στην ΕΣΑΠ και στο νησί της Σύρου. Ελπίζω ο κόσμος να το χάρηκε. Εμείς οι αθλητές το χαρήκαμε μέσα από την καρδιά μας και προσπαθήσαμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα. Ξεφύγαμε και εμείς λίγο από την ρουτίνα μας και αγωνιστήκαμε χωρίς άγχος αλλά μόνο με χαμόγελα. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους».

Για το τι του άρεσε περισσότερο: «Μου άρεσε που αγωνίστηκα με παλιούς συμπαίκτες και έβλεπα μόνο χαμόγελα. Από τα μικρά παιδιά, μέχρι τους προπονητές και τους αθλητές. Υπήρχε μόνιμα θετική ενέργεια, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και φυσικά που νικήσαμε».

Για την Κομοτηνή: «Παλεύουμε για τον στόχο της παραμονής. Με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις μας και στη θέση που βρισκόμαστε, φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Είναι μισό κλικ να περάσουμε αυτή τη γραμμή, έτσι ώστε να μάθουμε να νικάμε γιατί πραγματικά είναι κρίμα να υποβιβαστεί η ομάδα. Γίνεται τίμια δουλειά από όλους. Με τα λάθη που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Όλη η πόλη ενδιαφέρεται και βοηθάει».

Media