Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-05-2013 15:11

Τριπλή γιορτή στον... αέρα για τους «Διόσκουρους»

Πάσχα της Ορθοδοξίας! Πάσχα, άρα γιορτή του Ανέστη Δαλακούρα. Αλλά και 5 Μαΐου, άρα ημέρα γενεθλίων του Ραφαήλ Κουμεντάκη. Οι "Διόσκουροι" του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά και της Εθνικής Ομάδας (όχι μόνο των εφήβων αλλά πλέον και των ανδρών) είχαν τριπλό λόγο για να γιορτάζουν αυτήν την Κυριακή.

Βέβαια, ο τρόπος με τον οποίο γιορτάζουν είναι ολίγον... πρωτότυπος. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων τους υποχρεώνει όχι μόνο να είναι μακριά από τις οικογένειές τους στην Αλεξανδρούπολη, αλλά επιπλέον να βρίσκονται για πολλές ώρες στον... αέρα, ταξιδεύοντας για την Ανάπα της Ρωσίας, όπου την Τρίτη του Πάσχα ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε από την Ιβάνιτσα της Σερβίας για το Βελιγράδι, απ’ όπου με ενδιάμεσο σταθμό τη Μόσχα πετάει για την Ανάπα, όπου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είχαν προηγηθεί δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Σερβίας, όπου η Εθνική Εφήβων της Ελλάδας έχοντας ως βασικά στελέχη τους εορτάζοντες Ανέστη Δαλακούρα και Ραφαήλ Κουμεντάκη γνώρισε μία ήττα και μια νίκη.

O "τοίχος" στο facebook τόσο του Ανέστη Δαλακούρα όσο και κυρίως του Ραφαήλ Κουμεντάκη έχουν γεμίσει με δεκάδες ευχές από ανθρώπους του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα, για την ονομαστική εορτή του ενός και τα γενέθλια του δεύτερου (που συμπληρώνει σήμερα 20 χρόνια ζωής). Ωστόσο ακόμα δεν έχουν απαντήσει, αφού προφανώς λόγω του μαραθώνιου ταξιδιού δεν κατάφεραν να βρεθούν σε χώρο με ίντερνετ για να ανοίξουν την σελίδα τους και να απαντήσουν στις ευχές που δέχονται...

Πηγή: thrakisports.gr