1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2019 00:47

Με έγγραφη σύσταση γλύτωσε ο Ηρακλής

Στα μαλακά έπεσε ο Ηρακλής καθώς η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, επέβαλλε στον Ηρακλή έγγραφη σύσταση, αφού έκρινε ως μεμονωμένου και μικρής σημασία,ς τα όσα έγραψε ο Κομισάριος στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΚ.

Η σχετική απόφαση του ΜΔΟ της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015», καθώς και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (το φύλλο αγώνα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το από 22-02-2019 απολογητικό υπόμνημα).

Επιβάλλει την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο (άρθρο 17 παρ. 2 περ. Α υποπερ. α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), καθόσον το περιγραφόμενο στα ως άνω έγγραφα και αποδιδόμενο στο εν λόγω σωματείο παράπτωμα, που αφορά το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από μερίδα φιλάθλων του ως άνω σωματείου κατά τη διάρκεια του 3ου σετ του αγώνα, αποτελεί περίπτωση μεμονωμένου και ήσσονος σημασίας περιστατικού και όχι περίπτωση ομαδικής εκτροπής σε υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως, καθώς, μετά την άμεση παρέμβαση παραγόντων του εγκαλουμένου ΤΑΑ και χωρίς να απαιτηθούν συστάσεις από τα μεγάφωνα, ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς την επανάληψη του συνθήματος αυτού.»

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα
    Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
  • Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Στέλιος Τζιουμάκας
    Στον Ηρακλή επέστρεψε ο Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 25 χρονος (1μ98) ακραίος έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» του «γηραιού», ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του για άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.
  • Στα «κυανόλευκα» Παπαδημητρίου και Δημητριάδης
    Αγωνιστική επανεκκίνηση κάνει και πάλι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από την Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, με προπονητή τον Αντρεϊ Κράβαρικ και δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια του, να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Πρόκειται για τον 36 χρονο λίμπερο-ακραίο Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) και τον 27 χρόνο πασαδόρο, Δημήτρη Δημητριάδη.
  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19
    Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.
  • Ευχαριστήριες ανακοινώσεις Ε.Ο.ΠE. και ΕΣΑΠ σε Αυγενάκη για τη συμβολή του στα μέτρα στήριξης
    Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε, ώστε να συμπεριληφθούν τα αιτήματα των σωματείων του βόλεϊ για τους αθλητές αλλα και του υπαλληλικού προσωπικού των Ομοσπονδίών και των επαγγελματικών ενώσεων, στα ευεργετικά μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοιού, εξέδωσαν διαδοχικά η Ε.Ο.ΠE. και η ΕΣΑΠ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ