1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2019 02:37

Φερνάντο Μουνιόθ: «Νίκη με διπλή σημασία»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ σχολίασε για τη νίκη του Ολυμπιακού:

«Αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς για δυο λόγους. Ο πρώτος επειδή θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή και να κλειδώσουμε την πρώτη θέση με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος είναι ότι οι παίκτες που αγωνιστήκαν σήμερα βοήθησαν πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί επιβεβαίωσαν την δουλειά που γίνεται όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Κηφισιά που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς αφού με νίκη θα εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν, πράγμα σημαντικό αφού θα μας δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλήτη».

 Ο Νίκος Ζουπάνης με την σειρά του τότνισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και ταξιδιών και αγώνων. Τα καταφέραμε, αφήσαμε πίσω μας την κούραση και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ