Εκτυπώστε τη σελίδα
05-03-2019 23:15

Τέιλορ Χαντ: «Αφιερωμένο στη μητέρα μου που παλεύει τον καρκίνο»

Στη μητέρα του που δίνει μάχη με τον καρκίνο αλλά και σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα αφιέρωσε το βραβείο του MVP ο Καναδός διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ. 
«Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Φυσικά αισθάνομαι ακόμα καλύτερα για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας μου. Είναι μία συνολική ομαδική προσπάθεια. Καθημερινά βρισκόμαστε στο γήπεδο 15-16 παίκτες και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μία προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, του φυσιοθεραπευτή, του φροντιστή και φυσικά του στατιστικολόγου μας. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Καθημερινά καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και κοιτάμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα απέναντι σε ισχυρές ομάδες τόσο στο Ζηρίνειο όσο και εκτός έδρας.

Για το που αφιερώνει την διάκριση του: «Θέλω να την αφιερώσω στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου. Στον πατέρα μου που από τον Καναδά παρακολουθεί τα παιχνίδια της Κηφισιάς. Στον αδερφό μου που επίσης παρακολουθεί τις προσπάθειες μας. Στην αδερφή μου και τον νεογέννητο ανιψιό μου Μέισον. Στη μητέρα μου που δίνει μάχη με τον καρκίνο και πριν από περίπου ένα μήνα έκανε μαστεκτομή. Τέλος θέλω να το αφιερώσω στη Σοφία που είναι πάντα δίπλα μου και με υποστηρίζει κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου».