Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2019 13:00

Ο Παμβοχαϊκός πριν την Τρεντίνο για τον Ολυμπιακό

Η τριάδα των ντέρμπι του Σαββάτου συμπληρώνεται με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. (17ης αγωνιστική, 23/2, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ.).
Ο Ολυμπιακός με 36 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος +7 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 13-0 στο εφετινό πρωτάθλημα και 43-0 στο σερί των νικών στην κατηγορία.

Η ομάδα του Μπενίτεθ Μουνιόθ προέρχεται από ρεπό στο πρωτάθλημα, πέρασε νικηφόρα από την Αλεξανδρούπολη στον προημιτελικό του κυπελλου με τον Εθνικό και έχει το νου της και στις αναμετρήσεις με την ιταλική Τρεντίνο στους διπλούς ημιτελικούς του CEV Cup. Για την ώρα όμως θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Ο Φινλανδός πασαδόρος του Ολυμπιακού Έμι Τερβαπόρτι δήλωσε: «Κόντρα στον Παμβοχαϊκό θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλές ομάδες, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση και πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Το ματς με την Τρεντίντο μπορεί να περιμένει, αφού πρώτα οφείλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού».

Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται σε περίοδο φόρμας και αυτό το απέδειξε με τη νίκη που σημείωσε με 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στη Βόχα. Με αυτό το τρίποντο ο Παμβοχαϊκός ανέβηκε στους 22 βαθμούς διατηρώντας την 4η θέση μπροστά από τον Φοίνικα.

Ολοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα και ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο Ρουίζ Αμπράο είπε: «Γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας γιατί έχουμε παίξει αρκετές φορές. Είναι αήττητη και η πιο δυνατή ομάδα στο πρωτάθλημα και είναι πολύ καλό για μας να έχουμε αυτή την πρόκληση. Με τον ΠΑΟΚ αποδείξαμε πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα και καλά. Κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός θα ηττηθεί και μακάρι όταν συμβεί αυτό να είμαστε και εμείς απέναντι του στο γήπεδο».

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 26 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 21-5. Μάλιστα ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 17-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε τελευταία φορά στις 15 Απριλίου 2013 και μάλιστα στο Ρέντη με 3-0 στον πρώτο τελικό πλέι οφ της σεζόν 2012-13.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (ΕΡΤ3)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης Β., Επόπτες: Ανθυμίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κουρπανίδης, Πετρόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Μελίνα Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαθανασίου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο 17.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.