Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2019 12:41

Τρίτο ντέρμπι σε μία εβδομάδα για Παναθηναϊκό και Ηρακλή

Τον τρίτο τους αγώνα σε επτά ημέρες δίνουν στο κλειστό του Πανελληνίου ο Παναθηναϊκός με τον Ηρακλή (17ης αγωνιστική, 23/2, 17.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας).
Ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα διατηρεί την 3η θέση πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ώστε να διατηρήσει τις δυνάμεις του. Την περασμένη Τετάρτη ωστόσο γνώρισε την ήττα στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Αλέξανδρος Ράπτης και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος παίζουν χωρίς σταματημό και λόγω των υποχρεώσεων του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ που είχε ημιτελικούς την Πέμπτη και τελικούς την Κυριακή.

«Μετά την ήττα στο κύπελλο στρέφουμε και πάλι το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και εμείς θέλουμε να δείξουμε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μία κακή παρένθεση. Θέλουμε να είμαστε μέσα στην 4αδα με το τέλος των πλέι οφ», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.

Ο Ηρακλής μέσα σε μία εβδομάδα νίκησε την ΑΕΚ 3-0 σετ για πρωτάθλημα και 3-0 τη Ροδίων Άθλησις στη Ρόδο κατακτώντας την πρόκριση στο φάιναλ-4. Ο «γηραιός» με 16 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση με την Κηφισιά.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Εχουμε μία ακόμα δύσκολη αποστολή σε μία από τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος. Εχουμε καλή ψυχολογία και περιμένω να παίξουμε ελεύθερα για να πάρουμε μία νίκη σε ένα ντέρμπι που θα κάνει και τη διαφορά στη βαθμολογία».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου (ΕΡΤ3)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης Β., Επόπτες: Ανθυμίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετ. 2015
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κουρπανίδης, Πετρόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Μελίνα Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαθανασίου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

Ζηρίνειο 17.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης (ΕΡΤ2)
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.