1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2019 03:10

Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε την 3η θέση για την Ευρώπη»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κομοτηνή με 3-1 σετ αλλά η είδηση βγήκε από τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος για πρώτη φορά είπε πως στόχος είναι η 3η θέση για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή:


«Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Κομοτηνής μας πίεσε με το σέρβις και έδωσε πολλές κόντρα επιθέσεις. Δεν μπορούσαμε να αυξήσουμε την διαφορά στον πόντο. Συνεχίζουμε γιατί ήταν σημαντική νίκη. Στόχος είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης για να βγούμε στην Ευρώπη. Η επιλογή των νεαρών αθλητών μας δικαίωσε καθώς αξιοποίησαν το ταλέντο που διαθέτουν. Γενικά θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα τα επόμενα χρόνια. Αποπληρώνουμε χρέη παρελθόντων ετών και δημιουργήσαμε μια οικονομική ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό κυρίως για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή».

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη και προσωπικά στον κ. Ανδρεόπουλο για την δουλειά που έχει κάνει. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι θέλει δύο γήπεδο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Παναθηναϊκός ξέρει να παίζει με τις αδυναμίες του. Ακολουθήσαμε το πλάνο αλλά αδικήσαμε τον εαυτό μας σε κάποιες φάσεις με επιπόλαια λάθη. Συνεχίζουμε την δουλειά και κάθε μέρα που περνάει θα είμαστε καλύτεροι. Το δύσκολο είναι να έχουμε τα παιδιά στο γήπεδο παρά τις συνεχόμενες ήττες και να βελτιωνομαστε. Θα είμαστε έτοιμοι στα play out αλλά αυτό που μας λείπει είναι η ψυχολογία. Θέλουμε κάποια νίκη ή βαθμούς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση».

Να σημειωθεί πως το Τ.Α.Α της Κομοτηνής και ο ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές ομάδες της Volley League που τηρούν κατά γράμμα τα προβλεπόμενα της προκήρυξης του πρωταθλήματος και οργανώνουν συνεντεύξεις Τύπου μετά το τέλος των αγώνων στο επαγγελματικό πρωτάθλημα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ