1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2019 03:03

«Το φλοτ σερβίς και το μπλοκ - άμυνα μας έδωσαν τον αέρα νίκης»

Στην αλλαγή τακτικής στο φλοτ σερβίς και στο καλό μπλοκ - άμυνα απέδωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας το 3-1 της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στο Βραχάτι και ευχαρίστησε τον κόσμο της Βόχας που γέμισαν το «Γιώργος Τριαντάφυλλος» μετά από καιρό.

 

«Μετά από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δοκιμάσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας και να δοκιμάσουμε το τζαμπ σερβίς δεν είδαμε τα ανάλογα αποτελέσματα και έτσι γυρίσαμε πάλι την τακτική μας στα πέντε φλοτ σερβίς και στο μπλοκ άμυνα. Σε αυτά τα δύο σημεία κάναμε και τη διαφορά. Νομίζω πως και στο μυαλό των παικτών μου ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τακτική που πρέπει να ακολούθησουμε μέχρι το τέλος. Ολοι οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, είχαμε καλό σερβίς και καλό μπλοκ και ήταν μία καλή νίκη που μας κρατάει ψηλά και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ελέγχαμε τον αγώνα. Στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν η πρώτη 8αδα της βαθμολογίας. Εχουμε ελπίδες και για πρώτη 4αδα και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Οταν κερδίζεις τον ΠΑΟΚ σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το γήπεδο ήταν γεμάτο και ο κόσμος χάρηκε μία μεγάλη νίκη», δήλωσε ο Κώστας Δεληκώστας. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ