Εκτυπώστε τη σελίδα
16-02-2019 22:05

«Ηταν αγώνας δίχως αύριο, πάμε για το φάιναλ-4»

Τόσο ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός όσο και ο αρχηγός Κώστας Προύσαλης αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της νίκης επί της ΑΕΚ αλλά και στον προημιτελικό αγώνα που έρχεται στο κύπελλο την Τετάρτη και θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ-4.

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε : «Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική για εμάς. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω και "δίχως αύριο" για τη συνέχεια. Η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται, ότι μέρα με την μέρα δείχνει καλό πρόσωπο. Αυτό βέβαια είχε ξεκινήσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που σίγουρα έπρεπε να πάρουμε κάποιο βαθμό, δεν ήρθε τότε, αλλά σήμερα ένα καθαρό τρίποντο πανάξια μας ανήκει. Δεν το συζητάμε. Ήμασταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς από τους αντιπάλους μας. Δύσκολη η συνέχεια με μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Επόμενος στόχος το παιχνίδι με την Ρόδο που πρέπει να φανούμε σοβαροί για να περάσουμε στο final 4 για ακόμα μια φορά και μετά το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε αυτά τα παιχνίδια, πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω αυτή τη νίκη γιατί ο στόχος του Κυπέλλου είναι κι αυτός πολύ σημαντικός».



Ο πασαδόρος και ο αρχηγός του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε : «Σημαντική νίκη, τη θέλαμε για να επιβεβαιώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και ελπίζω την Τετάρτη να του αφιερώσουμε την πρόκριση σε ακόμα ένα final 4. Και πάλι τους ευχαριστουμε και τους καλούμε και στη συνέχεια να μας συμπαρασταθούν όπως αυτοί ξέρουν μοναδικά».