1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2019 20:46

Κώστας Χριστοφιδέλης: Η ψυχή του Ολυμπιακού και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο

Στη μεγάλη δυσκολία που είχε η πρόκριση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο.
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η Μπουργκάς είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης στη σύνθεση της. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους αλλά σε τέτοια παιχνίδια παίζει τεράστιο ρόλο να έχεις τέτοιους παίκτες στην σύνθεση σου. Αποδείξαμε ότι έχουμε ψυχή πέρα από ταλέντο και μπορέσαμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Χαιρόμαστε για δυο λόγους, γιατί καταφέραμε και προκριθήκαμε και γιατί θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά την Παγκόσμια πρωταθλήτρια, όσον αφορά του συλλόγους, την ομάδα του Τρέντο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Κάθε φορά που ο κόσμος είναι στο πλευρό μας είναι ο έβδομος παίκτης μας και αυτό έκανε και σήμερα και τον περιμένουμε και στη συνέχεια να μας δώσει ώθηση ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ