1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2019 12:32

Η Τρεντίνο περιμένει τον... Ολυμπιακό

Να προκριθεί κανείς ή να μην προκριθεί; Αυτό είναι το δίλημμα που βασανίζει τον Ολυμπιακό και την βουλγαρική Μπουργκάς πριν από την αποψινή τους αναμέτρηση στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του CEV Cup καθώς όποια ομάδα περάσει θα πέσει πάνω στην ιταλική Τρεντίνο που εξ αρχής ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η ομάδα του Αντζελο Λορεντζέτι προκρίθηκε εύκολα επί της ελβετικής Αμρισβίλ σημειώνοντας και δεύτερη νίκη με 3-0 (25-22, 25-13, 25-16) σε αγώνα που έμοιαζε περισσότερο με προπόνηση και έγιναν πολλές αλλαγές. Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει η Τρεντίνο και στον πρώτο αγώνα στην Ελβετία.

Στο άλλο ημιτελικό ζευγάρι η ρωσική Κουζμπάς Κεμέροβο του Τόμας Σαμουέλβο νίκησε με 3-0 25-18, 25-17, 25-11) την φινλανδική Σασταμάλα και με δύο νίκες 3-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Λίντεμανς Ααλστ από το Βέλγιο ή την τουρκική Γαλατά Σαράι. Στον πρώτο αγώνα οι Τούρκοι είχαν νικήσει με 3-1 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ