1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2019 18:29

Στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 σετ της Βουλγαρίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Μελίνα Μερκούρη» την Μπουργκάς στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του CEV Cup (14/2, 17.00 Cosmotesport 7 HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» που περιμένουν πολλά και από τον κόσμο τους για να τους βοηθήσει στην ανατροπή, χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να κατακτήσουν το χρυσό σετ για να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός μένει εκτός τετράδας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Η Μπουργκάς έρχεται στον Πειραιά με όλα τα όπλα στη διάθεση του Νικολάι Ζελιάσκοφ. Tην Παρασκευή η Μπουργκάς νίκησε την Εμπάρ με 3-1 (25-17, 22-25, 25-16, 25-23) για το βουλγαρικό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας μετά την 16η αγνωιστική.

Η Μπουργκάς μετά από 16 αγώνες είναι στην 6η θέση του βουλγαρικού πρωταθλήματος με 29 βαθμούς.

Διαιτητές θα είναι ο Κύπριος Χρήστος Μαιφώσης και ο Σέρβος Τζόρντι Στεφάνοβιτς.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ