Εκτυπώστε τη σελίδα
11-02-2019 22:35

Ο Ρέρρας γιόρτασε τον τίτλο στο σνόου βόλεϊ με Τριανταφυλλίδη, Μεθενίτη

Μαζί με τη Λίζα Τριανταφυλλίδη και την Πηγιάνα Μεθενίτη πανηγύρισε και ο Θανάσης Ρέρρας την κατάκτηση του τίτλου στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ στο Μαίναλο.

Πρόκειται για δύο αθλήτριες του Γ.Σ.Κερατέας στον οποίο ο Ρέρρας είναι πρόεδρος και μετά την επιτυχία τους μπήκε στο γήπεδο και πανηγύρισε μαζί τους. «Είναι τιμή για όλη την Κερατέα να έχει στον Γ.Σ. δύο πρωταθλήτριες Ελλάδας. Το σνόου βόλεϊ είναι από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Με τις δυνάμεις που έχουμε θα συμπαρασταθούμε στις πρωταθλήτριες αλλά και σε όλες τις αθλήτριες επιυμούν να αγωνιστούν με το σνόου και το μπιτς βόλεϊ. Αλλωστε ο Γ.Σ.Κερατέας είναι πρωτοπόρος καθώς είναι ο πρώτος που έχει κάνει τμήμα σνόου βόλεϊ και έχει βγάλει και εμφανίσεις».

Ο Ρέρρας βρέθηκε στο Μαίναλο και με την ιδιότητα του μέλους της επιτροπής μπιτς βόλεϊ της CEV και έκανε τις απονομές στις νικήτριες: «Οι αγώνες στο Μαίναλο ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για το ελληνικό βόλεϊ, την ΕΟΠΕ και φυσικά την CEV. Ετσι ξεκίνησε και το μπιτς βόλεϊ και πλέον είναι ένα από τα πιο δυνατά και εμπορικά αθλήματα που έλκουν μεγάλος χορηγούς. Οταν 3.000 κόσμος σε ένα χιονοδρομικό ασχολείται με το βόλεϊ και υπάρχει τόσο μεγάλη προβολή, το άθλημα του βόλεϊ έχει πολλαπλά οφέλη. Κύριο μέλημα της CEV στο μπιτς αλλά και στο σνόου βόλεϊ είναι να αναπτυχθεί η βάση των δύο αθλημάτων και να γίνουν επενδύσεις σε ακαδημίες και στις μικρές ηλικίες», είπε ο Θανάσης Ρέρρας