1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2019 15:32

Σαμούλι Καϊσλασάλο: «Παίζουμε καλό βόλεϊ αλλά δεν είναι αρκετό»

Τα πρώτα του διαπιστευτήρια με τη φανέλα του Φοίνικα έχει δώσει ο Φινλανδός Σαμούλι Καϊσλασάλο.
Ο 23χρονος διαγώνιος στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει με την ομάδα της Σύρου, έχει μέσο όρο 19 πόντους (18 με Παμβοχαϊκό, 21 στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και 19 στον δεύτερο) και δείχνει έτοιμος να οδηγήσει τους συριανούς στα πλέι οφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο volleynews.gr μετά τον δεύτερο τελικό Λιγκ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Μέχρι στιγμής είναι καλά τα πράγματα. Η Σύρος είναι σαν ένα χωριό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα άνετα. Αν και ήρθα στα μέσα της σεζόν, η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι ιδανική με τους συμπαίκτες μου. Όσο είμαι στον σύλλογο έχουμε παίξει καλό βόλεϊ, όμως δεν είναι αρκετό, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Στα δύο παιχνίδια ξεκινήσαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό και κατακτήσαμε το πρώτο σετ στη Σύρο αλλά και στην Αθήνα. Στη συνέχεια έγιναν κλειστά σετ, όμως ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερες επιλογές στην επίθεσή του. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος ο αντίπαλό μας».

Αν τον έχει δυσκολέψει οι διαφορές του κλίματος με τη Φινλανδία: «Δεν θα το έλεγα. Στη Φινλανδία έμενα αρκετά νότια και δεν έχει τις θερμοκρασίες που επικρατούν πιο βόρεια. Προτιμώ το ζεστό κλιμα, μου αρέσει ο καιρός στη Σύρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ