Εκτυπώστε τη σελίδα
20-01-2019 22:05

Παβλίσεβιτς για νίκη και Ολυμπιακό: «Με τον κόσμο όλα γίνονται»

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Φοίνικα με τον Παμβοχαϊκό που έφερε και τη νίκη με 3-0 σςετ δημιούργησε προσδοκίες στη Σύρο ενόψει και του πρώτου τελικού του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς την προσεχή Τετάρτη στην Ερμούπολη.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι παρά το τελικό 3-0. Προερχόμαστε από μία μακρά διακοπή, δεν είχαμε αγώνες και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρούμε το ρυθμό μας. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και θέλω να τους συγχαρώ για τη νίκη αυτή», είπε ο Παβλίσεβιτς, ενώ για τον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη τόνισε: «Κάθε τελικός έχει τις δικές του ιδιομορφίες. Είναι σαφώς ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος, όμως από την πλευρά μας θα παίξουν για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

«Χάσαμε τον έλεγχο»

O προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας είπε: «Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε την άμυνα και στη συνέχεια την επίθεση κι αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Βέβαια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τον Δημητριάδη, το οποίο και δεν το ξεπέρασε κι αντικαταστάθηκε από τον Δημητούλη. Είναι μία ήττα για εμάς, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας καθώς υπάρχει αρκετός ακόμη δρόμος».

Σχετικά άρθρα