1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2019 01:59

Σάκης Ψάρρας: «Δεν υποτιμώ κανέναν, όλοι θα παίζουν το ίδιο»

Αποφάσισμένος να επιβάλει την φιλοσοφία του μέσα και έξω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και είπε:
«Το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσα να το χωρίσω σε δύο κατηγορίες. Αρχικά, προσπαθούμε να εντάξουμε στην καινούργια μας φιλοσοφία τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν. Δεύτερον, μέσα από αυτή τη φιλοσοφία πρέπει σε τέτοια ματς να δείχνουμε μια βελτίωση. Δεν έχω υποτιμήσει ποτέ κανέναν αντίπαλο τόσο όταν ήμουν παίκτης και πόσο μάλλον τώρα που είμαι προπονητής. Αυτό προσπαθώ να περάσω τώρα στους παίκτες μου. Επίσης, όποιος παίζει είτε ως βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο θα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Θα έχουμε την ίδια επιθετικότητα κάτι το οποίο ήθελα να το δω σήμερα. Ενόψει της διακοπής που θα έχουμε την άλλη εβδομάδα στο πρωτάθλημα μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να βελτιωθούμε. Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι ματς επιβεβαίωσης. Εύχομαι στην Κομοτηνή να μείνει στην κατηγορία. Ο Σαφράνοβιτς είχε ένα μικρό πρόβλημα και για αυτό δεν τον έβαλα καθόλου στο τρίτο σετ. ».
 
O ακραίος του ΠΑΟΚ Κώστας Καπετανίδης είπε: «Το σημερινό μας παιχνίδι είχε ένα καλό θέαμα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να ευχαριστήθηκαν απόψε και να τους δώσαμε χαρά Εύχομαι ο ΠΑΟΚ, αλλά και η ομάδα της Κομοτηνής να κρατήσουμε μια σταθερή πορεία στο μέλλον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Πιεστήκαμε πολύ σήμερα από τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ βελτιωμένος και δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον Α΄γύρο. Εχει μεγαλύτερη δύναμη, αυτοματισμούς και ταχύτητα. Η ομάδα μου έχει άλλο στόχο και διαφορετικό προσανατολισμό. Παλεύουμε κάθε πόντο και κάθε σετ. Στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό μας. Ερχεται ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην εδρα μας και από εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα για να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ