1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2019 21:32

Ολοι ήταν στο πλευρό της οικογένειας Ανδρεόπουλου για το τελευταίο «αντίο» στη Λίνα

Σύσσωμη η οικογένεια του βόλεϊ και όχι μόνο βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Κορυδαλλού για το ύστατο χαίρε στην Λίνα Αρβανίτη Ανδρεόπουλου.

Διεθνείς αθλητές, παλιές δόξες του αθλήματος, αθλήτριες και αθλητές που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, παλιοί συμπαίκτες, αθλητές, συνάδελφοι και φίλοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αλλά και συμπαίκτες του Χαράλαμπου στον Παναθηναϊκού και συμμαθητές από την Σχολή Μωραΐτη τους συμπαραστάθηκαν και τους συλλυπήθηκαν.

Στο πλευρό του Δημήτρη και του υιού του Χαράλαμπου βρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Μελισσουργός, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και αθλητής του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΠΕ Γιώργος Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέφανος Αυγουλέας, ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο Μιχάλης Γεωργαντής, ο πρώην πρόεδρος της Λαμίας Γιώργος Καρβούνης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Σιμόπουλος, το ΔΣ της Λαμίας, ο πρόεδρος της ΚΕΠ ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Λευτέρης Κογκαλίδης, ο Γ.Γ. του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Βασίλης Κατσούλης και εκατοντάδες ακόμα επώνυμοι και ανώνυμοι, συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι της οικογένειας Ανδρεόπουλου.

Μεταξύ των όσων διακρίναμε ήταν ο Γιώργος Ντράγκοβιτς, ο Ανδρέας Θεοδωρίδης, ο Γιάννης Φάκας, ο Αντώνης Τσακιρόπουλος, ο Μάριος Γκιούρδας, ο Βασίλης Μηνούδης, ο Παναγιώτης Λακασάς, ο Γιώργος και ο Περικλής Μπακοδήμος, ο Σωτήρης Πανταλέων, ο Νίκος Νεόφυτος, ο Παύλος Καραμαρούδης, η Ρούλα Πραγκαλούδη, η Ευγενία Γκορτζίλα, ο Δημήτρης Μαρκάκης, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος, ο Γιώργος Πετρέας, όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, και πολλοί ακόμα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ