1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2019 00:23

Σώτηρης Δρίκος: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή που έρχεται»

Δεν συνδυάστηκε με νίκη το ντεμπούτο του Σωτήρη Δρίκου στην ΑΕΚ, με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στη διακοπή που θα έχει η Ένωση το επόμενα διάστημα για να μπορέσει αυτός και οι παίκτες του να δουλέψουν στις προπονήσεις.
«Κάναμε μία έντιμη προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο. Προηγήθηκαμε 1-0 σετ αλλά ο Ολυμπιακός μας έβαλε δύσκολα και μας έδειξε το επίπεδο που πρέπει να προσεγγίσουμε. Πρέπει να οργανώσουμε τα προβλήματα, να δώσουμε λυσεις και μετά να παρουσιάσουμε μία εικόνα αντάξια του σωματείου και της δυναμικής της ΑΕΚ. Αυτό χρειάζεται χρόνο, μπορεί και χρόνια. Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη διακοπή λόγω των ρεπό και του Λιγκ Καπ και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να επενδύσουμε και να χτίσουμε. Εχουμε ανοικτά τα μάτια μας στην αγορά και ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του Μότα».

Ο ακραίος της ΑΕΚ Ηλίας Λάππας είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε τον Ολυμπιακό αλλά όταν ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητες και ανέβηκε επίπεδο δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Δε μένουμε μόνο στην προσπάθεια αλλά η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Σίγουρα μας έλειψε ο Μότα αλλά περιμένουμε πως θα αντικατασταθεί. Το επόμενο μας για την ΑΕΚ είναι τον Φεβρουάριο και μέχρι τότε θα κάνουμε μία μίνι προετοιμασία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ