1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2019 21:06

Σάκης Ψάρρας: «Μπράβο στον Δημήτρη και τον Χαράλαμπο για τη ψυχή που έβγαλαν»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια Ανδρεόπουλου για την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνούν:
«Κάναμε μία καλή αρχή. Εχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Δεν κοιτάω τα νέα πρόσωπα αλλά την εμφάνιση όλης της ομάδας. Συνεχίζουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Δημήτρη και στον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και τα συγχαρητήρια μου διότι σε τόσο δύσκολες ώρες έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής είπε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες αλλαγές τη περίοδο της διακοπής, ήρθε ο Ψάρρας και δύοι νέοι παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι με αυτά τα παιδιά έχει ανέβει το επίπεδο της προπόνησης. Στη διακοπή δουλέψαμε πολύ σκληρά και κάναμε μίνι προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αυτό βγήκε στο γήπεδο σήμερα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και με σωστή διαχείριση το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και κόσμια. Οι αθλητές λατρεύουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει βοηθήσει πολύ το βόλεϊ και συνεχίζει να το κάνει. Είμαι χρόνια στην ομάδα και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο μας. Εκεί που πρέπει θα είναι κοντά μας».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα Νιλς Κλαπβάικ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε ένα ντέρμπι. Εχω λίγες μέρες στην Ελλάδα, ήμουν στην Τουρκία και στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η πρώτη μου εμπειρία. Χαίρομαι που κάναμε καλή εμφάνιση όλη μαζί σαν ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος διότι συνάντησα ζεστή υποδοχή και καλό κλίμα στην ομάδα. Εχω συμπαίκτες μεγάλους και έμπειρους αθλητές. Μπράβο και στην αντίπαλη ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και μάλιστα με δύο βασικούς ακραίους που είναι πολύ μικροί σε ηλικία. Γνωρίζω τους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και χαίρομαι που αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ